Royal Unibrew Logo
 

Hvor maltdrikke er LIGESÅ POPULÆRE som cola

 

De mange markeder i Caribien har været den største vægtstang i Royal Unibrews bestræbelser på at blive en af verdens største udbydere af maltdrikke. Vitamalt, der er verdens tredjestørste mærke inden for maltdrikke, sælges nogle steder i Caribien bedre end cola.

 

Afsætningen af maltdrikke er et fokusområde for Royal Unibrew, der har haft eksport til Caribien i over 35 år. Foruden Vitamalt sælger vi Powermalt i de fleste af landene. Markedsandelen varierer fra land til land, men på hovedmarkederne er ovennævnte mærker af dominerende størrelse.

 

Som en af de få producenter af maltdrikke sørger Royal Unibrew for at understøtte salget med en bred vifte af marketingtiltag. Det være sig alt fra tv-, radio- og anden mediaannoncering, forbrugerrettede promotions og et stort udbud af POS-materiale (salgsfremmende materiale). I en del af landene udnytter vi det opbyggede distributionsnet til også at markedsføre Royal Export og Stout.

 

Royal Unibrew erhvervede i 2004 aktiemajoriteten i distributionsselskabet Impec Holding SAS, som distribuerer vores produkter på Martinique og Guadeloupe.

 

I 2010 indgik Royal Unibrew en aftale med bryggeriet Cervecería Nacional Dominicana (CND) om licensproduktion og salg af malt-drikke til den Dominikanske Republik, Antigua, Dominica og St. Vincent.

 

Generelle markedsforhold

De 100-vis af caribiske øer er samlet i cirka 30 lande, hvoraf de fleste har et eller flere lokalbryggerier. De enkelte bryggerier producerer typisk både øl, malt- og læskedrikke. Derudover har mange af dem licensaftaler om produktion og/eller distribution af internationale mærker. Udbredelsen af de internationale ølmærker er i større eller mindre grad afhængig af landet og turisttilstrømningen.

 

Hovedparten af det øl, der sælges, er af pilsnertypen. Maltdrikke nydes næsten udelukkende af den lokale befolkning. I lande med tilknytning til EU bevæger detailsektoren sig i høj grad mod kædekoncentration. Der findes derudover adskillige pan-caribiske supermarkedskæder, som opererer i flere af områdets lande.

Tilbage til markedsoversigt


 

SITEMAPWEBMASTERRoyal Unibrew A/S | Faxe Allé 1 | DK-4640 Faxe | contact@royalunibrew.com | +45 56 77 15 00DANSKENGLISH