Royal Unibrew Logo
 

Dansk øl har ÆNDRET DRIKKEVANERNE

 

I et af verdens største og mest traditionelle vinlande, Italien, har øl fra Royal Unibrew bidraget stærkt til at nuancere italienernes drikkevaner. Stærkøl fra Ceres har gået sin sejrsgang på italienske udskænkningssteder i en lang årrække, senest med Old 9 og Weiss. Ceres er et af de største importerede ølmærke i støvlelandet og har en brand-værdi på niveau med Coca-Cola, Benetton og Ferrari.

 

Markedspositionen i Italien karakteriseres ved en af branchens højeste distributionsgrader i HoReCa-segmentet, idet Ceres Strong Ale er tilgængelig i mere end 75% af de anslåede 175.000 HoReCa udsalgssteder i Italien.

 

Royal Unibrews italienske salgsselskab, CERES SPA, der har domicil i Genova, markedsfører vores ølprodukter. Der anvendes betydelige ressourcer på at understøtte vores mærker i form af tv-reklamer, out door posters og en bred vifte af initiativer, der involverer forbrugerne, i barer og i supermarkeder.

 

Generelle markedsforhold

Italien har et relativt lavt ølkonsum pr. capita sammenlignet med markeder i Europa, som ligger nordligere og i koldere klimazoner end Italien. Ølkonsumet ligger stabilt omkring 31 liter pr. capita.

 

Markedet domineres af to store udbydere, Heineken og et italiensk bryggeri, som tilsammen har cirka to tredjedele af markedet. Importandelen er på knap en tredjedel og omfatter især stærkere og specielle ølsorter til prestige-ølmarkedet i Italien. Markedet for øl i returflasker er under 2% - resten er i engangsemballager.

Tilbage til markedsoversigt


 

SITEMAPWEBMASTERRoyal Unibrew A/S | Faxe Allé 1 | DK-4640 Faxe | contact@royalunibrew.com | +45 56 77 15 00DANSKENGLISH