Royal Unibrew Logo
 

London – EUROPAS STØRSTE MARKED for maltdrikke

Royal Unibrew har i en lang årrække været den dominerende udbyder af maltdrikke på det britiske maltmarked. Siden 1979 har Supermalt (det førende maltbrand i England) gennemgået en betydelig vækst år efter år. Senere introduceredes Vitamalt og Power Malt.


Markedsføring af vores maltdrikke på det britiske marked varetages af Supermalt UK Limited, som er Royal Unibrews britiske datterselskab. Salg og distribution foretages primært via etniske distributører og Cash & Carries (grossister) og videre ud til en lang række etniske detailbutikker. Derudover afsættes også stigende mængder gennem store supermarkedskæder som Tesco og Asda/Walmart, Sainsbury og Morrisons. Supermalt-brandet er opbygget gennem mange års fokuseret markedsføringsstrategi. En væsentlig del af vores brand-profilering er synlighed, fx gennem out-door reklamer, en lang række events med Supermalt som sponsor samt sampling - uddeling af smagsprøver.

Generelle markedsforhold
Den primære forbrugermålgruppe for maltdrikke er Afro-Caribbeans, som i Storbritannien udgør over 1 million mennesker. London er det største europæiske enkeltmarked for  maltdrikke.

 For yderligere informationer, venligst besøg vores hjemmeside www.supermalt.com

 

Tilbage til markedsoversigt


 

SITEMAPWEBMASTERRoyal Unibrew A/S | Faxe Allé 1 | DK-4640 Faxe | contact@royalunibrew.com | +45 56 77 15 00DANSKENGLISH