Royal Unibrew Logo
 

Verdens STØRSTE MARKED for maltdrikke

 

Royal Unibrew er en af de største aktører indenfor maltdrikke i Afrika og ejer mange afrikaneres foretrukne maltdrikmærke Vitamalt. Vitamalt er verdens tredje største maltdrikmærke og samtidigt det største og bredest distribuerede maltdrikmærke i Afrika. Denne position styrkes via en lokalproduktion af Vitamalt i både Nigeria, Ghana og Tanzania. Royal Unibrew har eksport til 23 lande på det afrikanske kontinentet og et centralt beliggende kontor i Ghana, Vest-Afrika, hvorfra vores aktiviteter styres.
 

 

Generel markedsbeskrivelse
I 1960'erne introducerede danske bryggerier med succes maltdrikke på det afrikanske kontinent. Maltdrikke er især populær i de vestafrikanske lande. Drikken blev lanceret som en health-tonic med et højt indhold af vitaminer og mineraler. I starten blev maltdrikkene solgt bl.a. på apoteker. I dag er maltdrikke yderst populære i alle aldersgrupper og distribueres bredt og sælges i konkurrence med verdens førende læskedrikmærker.

 

Maltdrikke er i den senere tid blevet introduceret i de centrale og østlige dele af Afrika. I dag importeres eller produceres maltdrikke i 27 afrikanske lande, og der findes over 30 forskellige brands. Nigeria er med sine estimerede 125 mio. indbyggere det folkerigeste land i Afrika og det absolut største enkeltmarked for maltdrikke.


Udover Vitamalt har Royal Unibrew med kendte mærker som Powermalt og Faxe 10% (øl) også en stærk position i det afrikanske importsegment. Royal Unibrew arbejder forsat målrettet på at udbygge sin nuværende position i Afrika.

Tilbage til markedsoversigt

 

SITEMAPWEBMASTERRoyal Unibrew A/S | Faxe Allé 1 | DK-4640 Faxe | contact@royalunibrew.com | +45 56 77 15 00DANSKENGLISH